Last minute AD HOC PERSOONLIJKE PRESENTATIE COACHING

De datum voor je speech komt dichterbij. En ja, je bent er al een tijd mee bezig. Het verhaal heb je in elkaar gezet. Je oefent je toespraak. En toch: ben je niet helemaal zeker van je zaak.

Zal je speech zo overkomen dat iedereen het begrijpt? Zit je speech wel goed in elkaar? Logos, pathos, ethos? Is ie wel goed ingedeeld, heb je de juiste argumenten, belangrijke zaken op de juiste plek? Ben je niets vergeten? Is het misschien te drammerig en kan die leuke anekdote wel of toch niet?

En je bent nerveus. Er hangt veel van af. Je bent misschien niet zo ervaren en wil wel graag als zodanig overkomen. Hoe krijg je je toespraak rustig, helder en goed over het voetlicht? Maar ja, nog maar een week te gaan. En je hebt het al zo druk.

Met een Ad Hoc begeleiding komen wij naar je toe.

Overdag, ’s avonds in het weekeinde, net wanneer het je uitkomt. Dan zijn er twee scenario’s mogelijk. De Ad Hoc Compleet waarbij wij allereerst je speech onder de loep leggen. Wij leren je hoe je met een betrekkelijk simpele formule een goede speech in elkaar draait waar alles in zit wat nodig is om datgene te vertellen wat je wilt vertellen.

Vervolgens leren wij je met behulp van toneelspel en theatertechnieken hoe je je speech helder, overtuigend en meeslepend overbrengt.

Het tweede scenario, de Ad Hoc Snel,  bestaat uit het tweede deel van de Ad Hoc Compleet. Je bent tevreden over je speech. Daar wil je niets aan veranderen. Je hebt alleen behoefte aan persoonlijke begeleiding en feedback van je presentatie. Je hebt er behoefte aan om te leren hoe je ontspannen kunt presenteren. Je wilt je presentatie oefenen en hierop gerichte en duidelijke feedback krijgen met op jou persoonlijk afgestemde tools en tips.

Wacht niet te lang met ons in te schakelen! Je krijgt een Prive TOP-training in zakformaat, afgestemd op jouw behoefte en afgestemd op jouw agenda!

Last minute

AD HOC PERSOONLIJKE PRESENTATIE COACHING

Duur
Data: in overleg
Tijd: in overleg
Locatie: in overleg
Trainer: Marianne de Raad