Marianne de Raad

Mediatrainer, presentatie- en communicatietrainer

Na mijn opleiding Drama en Regie aan de HKU volgde ik aan de UVA de studie Theater en Televisiewetenschappen. De combinatie van een spelopleiding en de theoretisch wetenschappelijke studie aan de UVA, resulteerde in het samenstellen van presentatietrainingen op elk gebied waarin de persoonlijke presentatie het verschil kan maken.

Ik werkte als theaterregisseur, acteercoach, docent en sinds een aantal jaren nu als trainer presentatietechnieken. Ik geef o.a. mediatrainingen, speech-, pleit-, pitch- en acquisitie trainingen met veel aandacht voor het non verbale aspect en de retorische overtuigmiddelen.

Ik leer je hoe je je kwaliteiten effectief kunt inzetten.  Hoe je zelfverzekerd, ontspannen, in een open communicatie met je publiek, je presentatie kunt geven binnen stevige theoretische kaders. Ik leer je hoe je je boodschap inhoudelijk zo helder en duidelijk mogelijk zowel verbaal als non-verbaal, overtuigend neerzet.

Mijn manier van werken is op no-nonsense basis, altijd respectvol, efficiënt en effectief.

Zabeth van Veen

Imagodeskundige

Imagodeskundige Zabeth van Veen coacht u op uw uiterlijke presentatie en non-verbaal gedrag: Zij onderzoekt wat uw sterke kanten zijn en zorgt ervoor dat deze meer zichtbaar worden. U begrijpt nadien wat qua uiterlijk en non –verbaal gedrag bij u past. Dit zodat uw presentatie steviger en authentiek wordt. Zabeth wordt regelmatig op tv en door andere media om commentaar gevraagd als het gaat over het imago van bekende en minder bekende mensen. Zabeth analyseert al ruim 7 jaar dagelijks mensen, hun uiterlijke kenmerken en non-verbaal gedrag. Kijkt u eens op www.imagomatch.nl.

Robert Heukels

Mediatrainer, Journalist, dagvoorzitter, auteur, ervaren interviewer

Robert Heukels (17 juli 1969, Deventer) werkt al bijna 25 jaar in de journalistiek. Als interviewer heeft hij honderden mensen het hemd van het lijf gevraagd, van bekende sporters tot politici, van zakenmensen tot film- en popsterren. Hij heeft het medialandschap de laatste jaren sensationeel zien veranderen, de onschuld is geheel verloren geraakt. Vanuit die fascinatie en zijn grote liefde voor het interview-vak is hij steeds meer de mechanismen en processen die plaatsvinden tijdens media-optredens gaan begrijpen en duiden. Juist omdat hij altijd aan de andere kant heeft gezeten, kan hij als geen ander de helpende hand bieden bij het omgaan met de media. Robert heeft fantastische anekdotes voor u in zijn bagage, is een gepassioneerd verteller en weet u te boeien met zijn vakkennis.

Mignon de Lange

Mignon de Lange is ruim 10 jaar zelfstandig juridisch adviseur

Daarnaast is zij freelance docent bij de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit van Leiden. Zij werkt als adviseur voor zorginstellingen en commerciële bedrijven, met name  op het gebied van contractenrecht, ondernemingsrecht en gezondheidsrecht. Voordat zij haar eigen adviesbedrijf startte, was Mignon 12 jaar werkzaam als advocaat bij Houthoff Buruma in Amsterdam (sectie corporate commercial). Mignon is ouderwets precies, gedreven en met veel liefde voor het trainingsvak.

Victor Vlam

Victor is actief als trainer op het gebied van overtuig-technieken, debat en argumentatie in zowel Nederland als daarbuiten. Hij geeft als expert trainingen aan directeuren, politici, juristen, tweede kamerleden, gemeenteraadsleden en overige professionals. Victor is een veelgevraagd Amerika-kenner voor radio en televisie. Hij is te gast bij programma’s als het NOS Radio 1 Journaal, RTL Live, Editie NL, EenVandaag, Ekdom in de Ochtend, Shownieuws en RTL Z om de laatste ontwikkelingen uit de Verenigde Staten te duiden. Tevens is Victor de auteur van: ‘Denken als Trump’.

Adviseurs

Arnout Gieske

Advocaat, specialist bestuursrecht.
Co-trainer Pleitvaardigheidstrainingen

Arthur van der Kroef

Founder Van Diepen Van der Kroef advocaten. Specialist in fusie en overname.