Pitchtraining

Sta je regelmatig op beurzen, netwerkborrels of op een andere manier in contact met mogelijke opdrachtgevers en of cliënten?

En zou je net wat meer resultaat willen boeken met je verhaal of je gewoon zekerder voelen als je je product of je bedrijf promoot?

In de pitchtraining leer je een elevator pitch houden over je product, bedrijf en/of jezelf in kernachtige en heldere bewoordingen.

Maar dan ben je er nog niet. Een elevator pitch is meer dan kernachtig kunnen verwoorden wat je doet, wie je bent en waarmee je de ander van dienst zou kunnen zijn. Om echt resultaat te hebben van je pitch heb je een rugzak vol met materiaal nodig waaruit je naar believen kunt plukken. Wat en hoe leer je in een training waarbij wij niet alleen aandacht hebben voor de inhoud van je pitch maar wij trainen je ook hoe je en wanneer je effectief je pitch presenteert.

Programma

  • Hoe en wanneer is je pitch effectief? We gaan op zoek naar de ‘plakfactor’ van je pitch: hoe springt jouw pitch eruit en blijft in het geheugen van de ander ‘plakken’.
  • Hoe vind je de juiste balans tussen het overdadig pushen van je verhaal en je verhaal droog meedelen?
  • Het optuigen van een goede pitch afgestemd op jou en je product.
  • Verbale en non verbale overtuigtechnieken; hoe zet je lichaamstaal in om je doel te bereiken en hoe ‘lees’ je de ander.
  • Podiumpresentatietechnieken.
  • Retorische overtuigtechnieken.

Doel

Kernachtig en met plezier datgene wat je drijft, je visie en je passie over je product en je ideeën, met anderen delen op jouw manier en in contact met jezelf en de ander:  ontspannen, overtuigend en authentiek

Duur: 1 dag
Tijd: 09:30 – 17:00 uur
Aantal deelnemers: 6
Trainer: Marianne de Raad

Ik vond de dag zeer leerzaam, m.n. omdat herhaaldelijk op valkuilen werd gehamerd. prima bruikbaar, direct in de praktijk te gebruiken!

zeer goed de 'spannendheid'van het onderwerp weggenomen waardoor er goed en constructief geoefend kon worden.

zéér nuttige cursus. veel leerzame en direct toepasbare tips en verbeterpunten.

positieve benadering in 'veilige' omgeving waardoor oefeningen zonder belemmeringen uitgevoerd konden worden.