overtuigen, inspireren, communiceren

De trainingen die we geven zijn veelal ontwikkeld op basis van een specifieke vraagstelling van onze cliënten. Door het brede spectrum van trainingen dat wij aanbieden, onze ervaring en kennis zijn we in staat om snel en goed te overzien wat je nodig hebt om aan je trainingsbehoefte te voldoen. 

Presenteren  en communiceren doe je de hele dag door, bij alles wat je doet. Of je nu een éen op een gesprek voert of dat je voor een grote zaal of aan de board je ideeën of plannen of verhaal verteld. Overtuigen, verleiden, inspireren; het komt in elke training aan bod.

We leren je wat het effect is van je communicatie, zowel verbaal als non verbaal, hoe je meer kunt bereiken, sneller en gemakkelijker anderen kunt overtuigen of beter nog, verleiden mee te gaan met jouw idee, jouw verhaal, dat wat je bezield. We leren je  te kijken en te luisteren naar jezelf en naar de ander. Zodat je je communicatie kunt afstemmen op de ander én op je boodschap. En als je weet wat je doet en waarom je iets doet, dan kun je stevig in je schoenen staan.

Door samen te werken met journalist Robert Heukels, imagodeskundige Zabeth van Veen, advocatenkantoor Van Diepen en Van der Kroef, teamtrainer Sandra Bouckaert, overtuig en debatspecialist Victor Vlam, zijn wij in staat toonaangevende trainingen te ontwikkelen en te geven op het gebied van communicatie- en presentatievaardigheden, interview- en overtuigtechnieken.

We hebben ruime ervaring met trainingen aan de juridische professional, zowel staande als zittende magistratuur, advocaten en juristen in bedrijven en verschillende autoriteiten. Individuele coaching op het gebied van leiderschap en persoonlijke performance,  sollicitanten die echt die baan of opleidingsplaats willen hebben, advocaten die een belangrijk pleidooi willen oefenen of promovendi die hun lekenpraatje willen voorbereiden op zowel presentatie als op de vragen die er komen.

De mediatrainingen zijn compacte top trainingen waarin alle presentatie-, communicatie en vraagtechnieken aan bod komen. En we passen elke training telkens weer specifiek aan aan de vraag van onze cliënten. Ja, dat kost veel tijd en voorbereiding maar zo willen wij werken.

Veel plezier met het doorsnuffelen van deze website (klik hiervoor boven in de zwarte balk). En heb je een specifieke vraag? Ik kijk samen met je wat je nodig hebt en welke trainer en of trainingen bij je vraag past.

Groet, Marianne de Raad