Workshop

Een aantal trainingen kan worden gecomprimeerd tot een workshop. Een workshop kan gegeven worden aan een grotere groep.
Afhankelijk van de omvang van de groep en de tijdsspanne van de workshop wordt ook tijdens de workshop waar mogelijk individuele feedback gegeven door de trainer.
Een workshop kan een uur, twee uur, een dagdeel of een avond duren.
Neem voor de mogelijkheden en tarieven vrijblijvend contact op.

Workshop Non Verbale Communicatie​

Deze workshop is een minitraining in zakformaat. Geen interactieve lezing maar een echt doe programma van een uur waarin iedere deelnemer oefent met de aangereikte technieken.
De deelnemers leren belangrijke non verbale communicatie technieken toe te passen. Communicatietechnieken die het welslagen van een presentatie, of dit nu voor een groep is of in een face to face gesprek, op een positieve manier beïnvloedt.
Door deze non verbale technieken toe te passen staat u niet alleen meer zelfverzekerd in uw schoenen, u krijgt, non verbaal, veel informatie terug van uw publiek of opponent.

Duur:  60 min – 90 minuten
Aantal deelnemers: maximaal 50
Ruimte: grote open ruimte
Voor wie: Incompanytraining

Workshop Presenteren

Hoe zorg je ervoor dat je presentatie de aandacht trekt,  je publiek inspireert én memorabel is?

Duur:  150-180 minuten
Aantal deelnemers: maximaal 12
Voor wie: Incompanytraining

Sessie Q&A Presenteren

Alles wat je altijd al had willen weten over presenteren kun je vragen in de Q&A sessie. Bijvoorbeeld: Wat doe ik met mijn handen? Of: Hoe reageer ik op een onverwachte opmerking?  Wat moet ik doen om mijn zenuwen in bedwang te houden? Hoe zorg ik ervoor dat mijn publiek  geboeid blijft? Gewoon alles wat je altijd al had willen weten.

geen Duur:  60-120 minuten
Aantal deelnemers: onbeperkt
Voor wie: Incompanytraining

Workshop Speechen

In deze workshop leer je hoe je in een handomdraai een speech maakt ter gelegenheid van een afscheid,  een feestelijke gebeurtenis, omdat je een jubilaris wil toespreken of anderszins. Een korte speech met daarin alles wat beslist niet mag ontbreken in een speech. En natuurlijk krijg je dan ook presentatietips aangereikt. 

geen Duur:  60-180 minuten
Aantal deelnemers: maximaal 20 deelnemers
Met individuele aandacht? maximaal 10 deelnemers
Voor wie: Incompanytraining